Bagestål specifikationer

Specifikationer på vores bagestål ser du illustreret herunder.

Bagestålet produceres i det nordlige Jylland af en fødevaregodkendt virksomhed. Stål typen der benyttes er S235JR. Den slebne overflade gør det nemt at rengøre og vedligeholde bagestålet. Da slibning af overfladen efterlader skarpe kanter, bliver kanterne efterfølgende håndslebet med fint sandpapir - dette sikrer at kanterne ikke bliver for skarpe i forhold til håndtering og brug af bagestålet.

Hvis du er i tvivl om bagestålet passer i din ovn, så tjek siden her omkring ovnstørrelse og placering af bagestål.

 

18 x varmeledning

18 x varmeledning i forhold til keramisk bagesten.

3 x massefylde

3 x mere vægt i forhold til keramisk bagesten

6 kg. stål

Den tunge vægt sikrer stabil varme i din ovn

Robust

Bagestålet holder så længe at det kan gå i arv

10 års garanti

10 års garanti imod brud

Ovn og grill

Bagestålet kan bruges i både ovn og på grill

Hvad er der galt med min gamle bagesten?

Ikke noget. Den er bare ikke lige så effektiv som et bagestål! 🙂 Forklaringen er at bagestålet, med den høje vægt (massefylde) og gode varmeledningsevne, er uovertruffen til at give dit bagværk et varmechok og sikre en vedvarende høj varme i din ovn. Dette er en stor fordel for det meste bagværk - men er særligt effektivt ved fugtige deje (med højere vandindhold) samt flade brød som naan, pizza og lignende.

Du vil simpelthen opleve markant bedre afbagning af bunden, højere hævning, sprødere skorpe samt lavere bagetid. Herudover vil dit bagestål holde i mange år, måske endda gå i arv i generationer, i modsætning til en keramisk bagesten som risikerer at flække.

 

Har du spørgsmål til vores bagestål så kontakt os endelig. Så hjælper vi dig.