Pakke på vej

Vi pakker ikke selv de ordrer der kommer ind via hjemmesiden. Det gør vores flinke lagerpartner på Sjælland. Når varerne er plukket og pakket bliver de afhentet af PostNord og begynder dermed rejsen ud til dig.

Udgiften til fragt er inkluderet i alle vores priser - uanset hvad du bestiller. Dog tager vi 50 kr. for levering helt hjem til din private adresse.

PostNord tilbyder
- Levering til privat adresse (koster 50 kr.)
- Levering til din arbejdsplads (0 kr.)
- Afhentning på posthus/pakkeboks (0 kr.)

Ved levering til privat adresse er der flere muligheder for at vælge hvad postbudet skal gøre i det tilfælde at du ikke er hjemme.
Det kan du læse mere om på PostNords hjemmeside.

Hvornår kan du forvente at modtage din pakke? Alle ordrer der bestilles inden klokken 11.45 på hverdage bliver som udgangspunkt sendt samme dag - og senest dagen efter.

Hvad hvis min pakke har taget skade undervejs? Det hænder desværre at pakken tabes på sin vej ud til dig. Dette kan resultere i varer som er beskadiget. Afhængig af skadens omfang tilbyder vi enten afslag i pris eller får fremsendt en ny pakke til dig. Send os en mail med billeder af emballagen samt skadernes omfang - så finder vi hurtigt en løsning.

Bagestålet bliver pakket i antirust papir for at undgå fugt på sin vej fra lageret og ud til dig.