Det her lækre hvedebrød kan du have klar på ingen tid, uden at der bruges store mængder gær.
Det hurtige madbrød bliver ekstra sprødt og lækkert, hvis du bager det på et bagestål, men du kan helt sikkert også få et godt resultat hvis du bare bruger en almindelig opvarmet bageplade.
Opløs gæren i det lune vand, og tilsæt salt.
Kom tipo 00-melet i, og miks dejen på røremaskinen, indtil den er stærk og smidig og består glutenprøven (efter ca. 5 minutter ved højeste hastighed).
Lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Drys dejen med mel, og form den på bordet ved at folde den blidt. Kom så dejen i en hævekurv, og lad den hæve i ca. 30 minutter, mens du varmer bagestålet op til 240 grader varmluft.
Bag brødet i 30-40 minutter, til det er gyldent og afgiver en hul lyd, når du banker det på bunden.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opløs gæren i det lune vand, og tilsæt salt.
Kom tipo 00-melet i, og miks dejen på røremaskinen, indtil den er stærk og smidig og består glutenprøven (efter ca. 5 minutter ved højeste hastighed).
Lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time.
Drys dejen med mel, og form den på bordet ved at folde den blidt. Kom så dejen i en hævekurv, og lad den hæve i ca. 30 minutter, mens du varmer bagestålet op til 240 grader varmluft.
Bag brødet i 30-40 minutter, til det er gyldent og afgiver en hul lyd, når du banker det på bunden.