Bløde naanbrød bagt på bagestål i ovnen

ForfatterVanessa Wolter
Rating

Hurtig og nem opskrift på hjemmebagte naanbrød

Den her opskrift på lækre naanbrød kan laves på under to timer, så du kan nemt give din hverdagsmad et eksotisk pift med disse bløde, friskbagte naan bagt på bagestål 🔥.

Opskriften giver 8 lækre naanbrød. Kræver røremaskine eller gode armkræfter 💪

Jeg håber, du vil bage med! Skriv endelig en kommentar nederst, hvis du har prøvet opskriften 👇

/ Vanessa

Instagram:@bagvedvanessa

Facebook: @bagvedvanessa

Mængde1 Portion
 3,50 dl koldt vand
 500 g tipo 00
 25 g gær
 2 tsk salt
 2 tsk sukker
 4 spsk olivenolie
 4 spsk yoghurt
 Olivenolie og salt til pensling/drys ved servering
1

Placér bagestålet ca. midt i ovnen, og tænd ovnen på ovnens makstemperatur.

2

Bland alle ingredienser på røremaskinen og lad maskinen ælte løs, indtil dejen ikke længere klistrer til skålen. Det tager typisk mellem 10 og 20 minutter, men det kommer an på melet og maskinen.

3

Kom dejen over på et meldrysset bord og skær dejen i 8 stykker, som du former til opstrammede kugler ved at folde siderne af hver dejkugle ind mod midten og derefter vende kuglen rundt.

4

Drys kuglerne med mel og lad dem hæve i 45 minutter.

5

Tryk forsigtigt dejkuglerne ud, så de bliver ovale, og placér 3-4 naanbrød på et stykke bagepapir oven på en kombispade (en pizzaspade).

6

Bag naanbrødene i 2 minutter på den ene side, og vend dem herefter. Giv dem 1 minut på den anden side.

7

Pak naanbrødene ind i et viskestykke umiddelbart efter bagning, så de holder sig bløde og varme.

8

Pensl med olie og drys med salt inden servering.

KategoriDejtype

Ingredienser

 3,50 dl koldt vand
 500 g tipo 00
 25 g gær
 2 tsk salt
 2 tsk sukker
 4 spsk olivenolie
 4 spsk yoghurt
 Olivenolie og salt til pensling/drys ved servering

Fremgangsmåde

1

Placér bagestålet ca. midt i ovnen, og tænd ovnen på ovnens makstemperatur.

2

Bland alle ingredienser på røremaskinen og lad maskinen ælte løs, indtil dejen ikke længere klistrer til skålen. Det tager typisk mellem 10 og 20 minutter, men det kommer an på melet og maskinen.

3

Kom dejen over på et meldrysset bord og skær dejen i 8 stykker, som du former til opstrammede kugler ved at folde siderne af hver dejkugle ind mod midten og derefter vende kuglen rundt.

4

Drys kuglerne med mel og lad dem hæve i 45 minutter.

5

Tryk forsigtigt dejkuglerne ud, så de bliver ovale, og placér 3-4 naanbrød på et stykke bagepapir oven på en kombispade (en pizzaspade).

6

Bag naanbrødene i 2 minutter på den ene side, og vend dem herefter. Giv dem 1 minut på den anden side.

7

Pak naanbrødene ind i et viskestykke umiddelbart efter bagning, så de holder sig bløde og varme.

8

Pensl med olie og drys med salt inden servering.

Bløde naanbrød bagt på bagestål i ovnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!